3659 3268 0917

تهران، خيابان وليعصر، خيابان توانير(شهيد عباسپور)، ميدان توانير، ساختمان طلا، طبقه ٥، واحد ٤٧

تغذیه بعد از بلفاروپلاستی

تغذیه بعد از بلفاروپلاستی از از اهمیت بالایی برخوردار است. علت اهمیت این موضوع شامل: کاهش ابتلا به عفونت پس از عمل، بهبود سریعتر زخم ها و کاهش زخم های بستر و همچنین کاهش رشد باکتری ها در دستگاه گوارش است. این مراقبت های تغذیه ای با توجه به نوع عمل جراحی و شرایط بیمار برای هر فردی متفاوت و منحصر به فرد است. در این مقاله ما به موضوع  تغذیه بعد از عمل بلفاروپلاستی اشاره خواهیم داشت.

تغذیه بعد از بلفاروپلاستی از از اهمیت بالایی برخوردار است. علت اهمیت این موضوع شامل: کاهش ابتلا به عفونت پس از عمل، بهبود سریعتر زخم ها و کاهش زخم های بستر و همچنین کاهش رشد باکتری ها در دستگاه گوارش است. این مراقبت های تغذیه ای با توجه به نوع عمل جراحی و شرایط بیمار برای هر فردی متفاوت و منحصر به فرد است. در این مقاله ما به موضوع  تغذیه بعد از عمل بلفاروپلاستی اشاره خواهیم داشت.

بهترین رژیم غذایی بعد از بلفاروپلاستی چیست؟

رعایت یک رژیم غذایی مناسب برای دستیابی به بهترین نتیجه بعد از عمل و جلوگیری از بروز عوارض بعد از بلفاروپلاستی بسیار کمک کننده است. در این رژیم غذایی، مصرف مقدار کافی مایعات بسیار حائز اهمیت است تا از خشکی پوست جلوگیری شود و رطوبت سطح پوست نیز حفظ شود. مواد غذایی حاوی ویتامین C مثل پرتقال، توت فرنگی و فلفل قرمز نیز برای بازسازی بافت‌ها و حفظ سلامت چشم ها توصیه می‌شوند.

تغذیه مناسب بعد از بلفاروپلاستی چگونه است؟

در این بخش به تغذیه مناسب بعد از بلفاروپلاستی می‌پردازیم:

پروتئین ها برای تغذیه بعد از بلفاروپلاستی

سلول های خونی جدید و تولید کلاژن به پروتئین متکی است، پروتئین ها در ترمیم عضلات و پوست، کاهش التهاب و کمک به تشکیل بافت همبند و عروق خونی نقش دارند. منابع ایده آل، گوشت های بدون چربی مانند مرغ و بوقلمون هستند.

کربوهیدرات ها

کربوهیدرات ها سوخت مورد نیاز بدن را در حین ریکاوری تامین می‌کنند.

فیبر

غذاهای غنی از فیبر به انتقال روده کمک کرده و از یبوست جلوگیری می کند. سبزیجات، میوه ها و غلات کامل همگی مناسب هستند به خصوص سبزی های دارای برگ تیره.
سایر سبزیجات شامل سیب زمینی شیرین، هویج، پیاز قرمز، کلم بروکلی، آناناس و سیب برای کاهش سریعتر تورم مناسب بوده  و ویتامین های ضروری را برای بدن شما فراهم می کنند. اسفناج سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین E، ویتامین C و بتاکاروتن است که آن را به یکی از مهم‌ترین مواد غذایی برای کنترل التهاب تبدیل می‌کند.

ویتامین‌های A و C

استرس جراحی می‌تواند باعث رشد رادیکال‌های آزاد شود که باعث طولانی‌تر شدن بهبودی و آسیب بافتی می‌شود. رژیم غذایی خود را با ویتامین های A و C پر کنید تا بدن خود را با آنتی اکسیدان های مورد نیاز برای مبارزه با اثرات رادیکال های آزاد پر کنید.
غذاهای غنی از ویتامین A (مانند هویج، اسفناج، گوشت گاو، مرغ، ماهی) و ویتامین C (مانند کیوی، پرتقال، کلم بروکلی) به تشکیل بافت همبند کمک می کنند. در حالی که آنهایی که سرشار از ویتامین E هستند (مانند آجیل) قدرت آنتی اکسیدانی دارند.
سایر مواد مغذی مفید آرژنین (موجود در حبوبات) و گلوتامین (موجود در آجیل) هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.

چربی های امگا ۳

مصرف غذاهای غنی از اسیدهای امگا ۳ مانند ماهی های چرب مانند سالمون، و همچنین روغن ماهی، روغن کتان و بذر کتان، روغن شاهدانه و روغن کنف و گردو باعث کاهش و کنترل التهاب می‌شود.

آب

نوشیدن آب بیشتر برای کمک به بهبودی شما حیاتی است. Ho2خطر عوارض جانبی (مثل یبوست) را هنگام مصرف داروهای مسکن کاهش می دهد، و خطر عفونت را به حداقل می رساند. هنگامی که پوست شما هیدراته و سالم است، باعث بهبود سریع تر زخم های شما می شود زیرا پوست خشک و سفت، بهبودی برش ها را دشوار می کند.

تخم مرغ

زرده تخم مرغ حاوی آمینو اسیدهایی است که التهاب را کاهش می دهد، درد را به حداقل می رساند و به بهبودی کمک می کند. تخم مرغ به خودی خود سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که برای کاهش تورم و کمک به بهبودی شناخته شده است. توجه کنید که باید در حد اعتدال مصرف کنید.

آنچه میخوانید ...

دیدگاهتان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *